Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptický trenažér a bežecký pás - skvelá kombinácia

Eliptický trenažér a bežecký pás - skvelá kombinácia

Eliptický trenažér a bežecký pás predstavujú obľúbenou dvojkombináciu fitness prístrojov zhotovovaných do domácností. Ak túžite po efektívnom tréningu a zvažujete, čím vybaviť svoju posilňovňu, skúste sa na ne zamerať.

Kým bežecký pás je prioritne určený na náhrade vonkajšieho behanie, naberanie fyzickej kondície a spaľovanie tukov, eliptický kardio trenažér poskytuje všestrannejšie precvičenie tela a oproti "behátko" šetrí kĺby. Následne si priblížime prednosti oboch strojov jednotlivo.

Hlavné výhody eliptického trenažéra

Pri cvičení na elipticali sa nohy pohybujú po elipsovitej krivke, čo je šetrnejší ku kolenám alebo bedrám, a úchopom za madlá možno zapojiť aj hornú časť tela. Striedanie rôznych štýlov zaisťuje zábavnejšie tréning, ktorý dáva väčšiu šancu u eliptického trenažéra vydržať.

Pre zlepšenie fyzickej kondície a schudnutie sa odporúča eliptical používať aspoň 3x týždenne po polhodine, najlepšie ráno na lačno a po rozcvičke, s dostatočnou intenzitou a záverečným uvoľnením.

Najviac žiadané eliptické trenažéry Atlanta (biely a čierny) teraz kúpite so zľavou do 375 €. Oba sú mechanické, ale aktuálne má inSPORTline za úplne rovnakú cenu aj elektronicky ovládaný eliptical Denver.

Hlavné výhody bežeckého pásu

Simulátor behu - bežecký pás má nespornú výhodu v rýchlom zlepšenie kondičky. Patrí medzi najpredávanejšie domáce fitness stroje a slúži aj profesionálnym športovcom. Bežecké pásy sa dnes dajú kúpiť už za menej ako 170 €, ale pretože nie každému a nie vždy vyhovuje behanie, je dobré, keď má rodina k dispozícii ako bežecký, tak eliptický trenažér.

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické trenažéry






Ďalšie novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky