Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptické trenažéry recenzie, recenzie eliptických trenažérov,

Eliptické trenažéry - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov eliptických trenažérov. Ako sa im páči a ktorý eliptický trenažér odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Eliptický trenažér:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Daytona

- dobrá cena, - tichý chod, - zloženie prístroja nie je zložité, zvládne ho aj laik, - produkt 2 v 1, páči sa mi, že má aj sedadlo, pri cvičení sa dá aj trochu uvoľniť pri námahe, alebo využiť na zahriatie pred cvičením, odporúčam každej vekovej kategórii.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptical inSPORTline Panama

S eliptickým trenažérom Panama som veľmi spokojná, využívam ho rada a preto aj veľmi často, vďaka digitálnej TV a USB vstupu si počas cvičenia môžem pozrieť svoje obľúbené seriály a popritom si ani neuvedomujem že cvičím :-) pomocou programu HRC (+hrudný pás), ktorý využívam asi najviac, cvičím efektívne, lebo mi sám plynule prispôsobuje záťaž cvičenia podľa môjho aktuálneho srdcového tepu, pričom je môj tréning oveľa efektívnejší. Stroj má transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy a tichý plynulý chod, čiže je možné cvičiť kedykoľvek v noci a susedov to neruší ;-) Po cvičení mi monitor zobrazí aj všetky dôležité tréningové informácie, ako napr. spotrebu energie, hodnotu srdcového tepu, čas, vzdialenosť, spálené kalórie...čiže si to môžem každý deň po tréningu porovnávať a vyhodnocovať :-) Tento eliptical je síce drahší, ale oplatilo sa mi do neho investovať, lebo stroj je veľký, pevný a má stabilnejšiu konštrukciu, ako tie lacnejšie... podľa mňa je vhodný pre všetky vekové kategórie ;-) S kúpou tohto elipticalu som zatiaľ veľmi spokojná, používam ho už skoro 3 mesiace.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2012)

USB vstup - prehrávanie filmu, hudby, fotografií :) digitálna TV HRC program - prispôsobenie záťaže aktuálnej tepovej frekvencii + hrudný pás je súčasťou balenia elektronické ovládanie záťaže tichý a plynulý chod, transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy LCD monitor zobrazujúci všetky tréningové informácie

slabá anténa na TV signál



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

produkt som si vybrala kvôli cvičeniu doma pred telkou, je super na nabratie kondičky a zhodenie nejakého kilečka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2013)

cvičenie v pohodlí domova, oceňujem prídavné kolieska na ľahké premiestňovanie po dome, taktiež tichý chod pri cvičení

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Tucson

-Odporúčam nákup tohto prístroja, cvičenie na ňom je makačka ale stojí za to,nakoľko cvičenie na tomto stroji vplýva takmer na celé telo, -Výhodou je aj to, že vidím, ako dlho cvičím, a hlavne koľko kalorií som spálila -Na prístroji sú aj rôzne stupne záťaže,keď chcem chudnúť viacej a vládzem,dám si väčšiu záťaž-tiež to vidím ako výhodu -začínam cvičiť hneď ráno,stačí pár minút a naštartuje sa celé telo, prístroj je poruke; celý deň je potom krásny, lebo viem,že som urobila niečo pozitívne pre svoje telo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2010)

-výhodná cena produktu -nezaberie veľa miesta -cvičenie na tomto stroji pôsobí skoro na celé telo -mám ho stále a kedykoľvek poruke -nemusím sa trepať po fitcentrách,aby ma okukovali cudzí ľudia,cvičím si v pohode doma



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Som maximalne spokojna,necakala som taketo vysledky za tak kratky cas,stoji za vyskusanie aj za peniaze

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2011)

kazdy tyzden min. 1 kilo dolu,pri pravidelnom cviceni aspon 40 min

niekedy nemam volny cas,ale coskoro to bude lepsie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Denver

Tento produk som si vybras s toho dôvodu, že už v minulosti som mal podobný cvičebný stroj a bol som s ním spokojný. Tento stroj predstavuje vhodnú kombináciu cvičiaceho stroja a ceny. Tento stroj ešte nemám veľmi odskúšaný tak sa nemôžem bližšie vyjadriť k jeho používaniu. Tento obchod by som doporučil svojim známym. Je to pohodlný spôsob nakupovania a cenovo výhodný.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2009)

Stroj je vhodný na domáce rekreačné cvičenie. Je vhodný pre ľudí ktorí neradi navštevujú Fitnes centrá. Posilňuje skoro všetky partie tela. výhoda cvičenia v domácom prostredí.

nevýhodou je že k tomuto stroju sa nedodáva aj nejaké DVD ktoré by obsahovalo možné cviky alebo triky pre efektívne cvičenie. Na stroji absentuje držiak na flašu a merače pulzu na pohyblivých držiakoch.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Tento stroj je vynikajúci pre zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva, veľmi dobre sa mi na ňom cvičí , nezaberá veľa miesta a môžem cvičiť kedy chcem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2012)

Je vynikajúci na zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

Najprv nám bol doručený trenážer s chybným PC, takže sme ho museli reklamovať. Komunikácia s obchodom však bola bezproblémová. Teraz už máme opravený trenažér, je perfektný. Cvičenie na ňom je fakt zábava. S kúpou sme veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2013)

nezaberá veľa miesta vyzerá dobre :) tichý chod - vôbec nie je hlučný aj pri nie úplne rovnom povrchu sa dá nastaviť dobrá stabilita dobrá cena

žiadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota Light II

Je výborný . odporúčam kúpu tohto produktu :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.09.2018)

Tichý chod, pekný dizajn. Kto nie je zaťažený na nejaké extra funkcie, ktoré by mal stroj mať, tento úplne postačí. Hlavne že spĺňa účel cvičenia. Aj moja dcérka na ňom cvičí :)

Nesedeli krytky na skrutky, ktoré boli súčasťou tovaru, ale reklamácia bola vybavená k mojej spokojnosti. Inak nemám čo vytknúť :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Magnetický eliptical inSPORTline Radian

Tento produkt som si vybrala na zlepšenie mojej kondície, schudnutie a vypracovanie postavy. Používa sa mi veľmi dobre a odporúčam ho všetkým mojim známim, ktorí majú záujem o takéto veci.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.11.2009)

je vynikajúci, len je potrebné mať pevnú vôľu a cvičiť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

Austin je podľa mňa optimálna voľba pre ťažších ľudí do 150 kg za prijateľnú cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2010)

Stroj je kvalitne vyrobený, chodí hladko, digitálny počítač pracuje bezchybne.

Od výroby zabudli ľavú prednú umelohmotnú krytku na kľb ľaev tyče



Zdieľajte článok


Odporúčame eliptické trenažéry






Novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky