Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptické trenažéry recenzie, recenzie eliptických trenažérov,

Eliptické trenažéry - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov eliptických trenažérov. Ako sa im páči a ktorý eliptický trenažér odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Eliptický trenažér:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

veľmi dobrá cena, doprava zdarma, pre domáce použitie má všetko čo je potrebné (merač tepu, merač času, rýchlosť, spaľovanie) je tichý a nezaberá veľa miesta, je oveľa ľahší ako staršie modely možnosť regulácie viac obtiažností oproti starším modelom pekný dizajn je dobrý na spaľovanie, naberanie kondičky a formovanie postavy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.01.2014)

tichý chod možnosť viacero nastavení obtiažnosti skladný pekný dizajn :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Tento stroj je vynikajúci pre zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva, veľmi dobre sa mi na ňom cvičí , nezaberá veľa miesta a môžem cvičiť kedy chcem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2012)

Je vynikajúci na zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Vyberal som si z viacerých značiek. Moje požiadavky boli dĺžka kroku min.40cm, kvalitné guličkové ložiská, odolná konštrukcia, možnosť si otestovať pred kúpou. Zatiaľ po niekoľkodňovom používaní som spokojný. Čas ukáže správnosť výberu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2020)

tichý masívny, mal by dlho vydržať (čas ukáže) vyzerajú byť kvalitné ložiská na všetkých pohyboch jednoduchá montáž (pri jednom úkone potrebná pomoc druhej osoby) po pár dňoch cvičenia už cítiť pozitívne výsledky

dosť ťažký (daň za kvalitnú mechaniku) displej len orientačný (používam len čas cvičenia) cena sa mi zdá privysoká, reálne tak 300,- €



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Misouri

zatial spokojnosť, nenašla som na ňom žiadne nevýhody, dobrá cena, tichý chod, ľahko sa s ním manipuluje, ešte ho nemám dlho, ale myslím, že ho môžem odporučiť, na domáce cvičenie úplne stačí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2015)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Tucson

-Odporúčam nákup tohto prístroja, cvičenie na ňom je makačka ale stojí za to,nakoľko cvičenie na tomto stroji vplýva takmer na celé telo, -Výhodou je aj to, že vidím, ako dlho cvičím, a hlavne koľko kalorií som spálila -Na prístroji sú aj rôzne stupne záťaže,keď chcem chudnúť viacej a vládzem,dám si väčšiu záťaž-tiež to vidím ako výhodu -začínam cvičiť hneď ráno,stačí pár minút a naštartuje sa celé telo, prístroj je poruke; celý deň je potom krásny, lebo viem,že som urobila niečo pozitívne pre svoje telo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2010)

-výhodná cena produktu -nezaberie veľa miesta -cvičenie na tomto stroji pôsobí skoro na celé telo -mám ho stále a kedykoľvek poruke -nemusím sa trepať po fitcentrách,aby ma okukovali cudzí ľudia,cvičím si v pohode doma



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

produkt som si vybrala kvôli cvičeniu doma pred telkou, je super na nabratie kondičky a zhodenie nejakého kilečka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2013)

cvičenie v pohodlí domova, oceňujem prídavné kolieska na ľahké premiestňovanie po dome, taktiež tichý chod pri cvičení

nič



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

tento produkt som vybrala pre dosiahnutie vysnívanej postavy :o)

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

pohodlné cvičenie v pohodlí domova



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Eliptical inSPORTline Orlando

- veľmi dobre sa s ním spaľujú kalórie - precvičia sa nie len nohy ale aj ruky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2013)

- je pomerne tichý - pre tento produkt som sa rozhodla po odporúčaní lekára, pretože si s nim precvičim celé telo



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Zdieľajte článok


Odporúčame eliptické trenažéry






Novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky