Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptické trenažéry recenzie, recenzie eliptických trenažérov,

Eliptické trenažéry - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov eliptických trenažérov. Ako sa im páči a ktorý eliptický trenažér odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Eliptický trenažér:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

veľmi dobrá cena, doprava zdarma, pre domáce použitie má všetko čo je potrebné (merač tepu, merač času, rýchlosť, spaľovanie) je tichý a nezaberá veľa miesta, je oveľa ľahší ako staršie modely možnosť regulácie viac obtiažností oproti starším modelom pekný dizajn je dobrý na spaľovanie, naberanie kondičky a formovanie postavy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.01.2014)

tichý chod možnosť viacero nastavení obtiažnosti skladný pekný dizajn :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2022)

Produkt sa montuje dosť ľahko, je to prehľadne. Pozor, je to ťažký prístroj, preto odporúčam pri montáži dvoch ľudí. Montáž a spojazdnenie trvalo asi 2-2,5hod. Ja som uz mala eliptikal, taky obycajny, tak toto je oproti tym “obycajnym” typom nebo. Mne zo stareho uz strasne boleli kolena. No po tyzdni pouzivania, tu nepocitujem bolest, mozno kvoli nastavitelnej dlzke kroku. Monitor ma vela funkci, kde si viete nastavit aky typ cvicenia chcete, ulozit si vykony, alebo aj zvolit vlastny styl cvicenia. Moznost pozerat filmy, hudbu je na pristroji top.

Zatiaľ nič.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Trenton

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2010)

- nezaberá veľa miesta - môžem cvičiť doma (kedykoľvek mi vyhovuje, bez nežiaducich divákov, v oblečení a tempe aké mi vyhovuje, - tým, že ho mám "na očiach" aspoň trochu cvičím, lebo doposiaľ som sa nedokázala prinútiť ku cvičeniu - spokojnosť s prehľadom a údajmi o výrobkoch, našla som tam všetko čo som potrebovala vedieť.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Eliptical inSPORTline Kapekor

So strojom som spokojná, používam ho takmer každý deň, je to výborné cvičenie. Zmierila som sa s tým, že nemá pamäť a že neviem, čo vlastne presne merá. Cvičím :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2021)

Tichý chod Príjemný typ pohybu, nenamáha kĺby Pomerne skladný, je relatívne krátky, takže nezaberie veľa miesta

Veľmi nejasný návod na nastavenie a ovládanie Z návodu nie je jasné, ako čítať zobrazované jednotky



Recenzia Magnetický eliptical inSPORTline Radian

Tento produkt som si vybrala na zlepšenie mojej kondície, schudnutie a vypracovanie postavy. Používa sa mi veľmi dobre a odporúčam ho všetkým mojim známim, ktorí majú záujem o takéto veci.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.11.2009)

je vynikajúci, len je potrebné mať pevnú vôľu a cvičiť



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Manželka je s ním veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2020)

Dobre sa na ňom cvičí Možnosť zmeniť pozíciu nášľapov v závislosti od výšky človeka Tichý Robustný

Trochu zložitejšia a zdĺhavejšia montáž, ale nič také, čo by sa nedalo zvládnuť.



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2023)

Stroj je kratší ako tie ktoré majú zotrvačnik vzadu ale naopak je hodne široký vďaka madlam. Stroj je naozaj masívny.

Pri vyššej rýchlosti sa ozvalo klepotanie. Poslali mi servis a premazali spoje nosného rámu. Klepotanie prestalo, uvidíme ako sa stroj bude chovať v budúcnosti.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Hodore ET

+ jednoducha montaz + 8 urovni zataze + magneticka zataz + prijemne drzadla a nastupnice, ja obcas cvicim aj na boso - obcas to vrzga a treba prekontrolovat dotiahnutie vsetkych spojov - merac tepu je len na statickych riadidlach, ale to je asi standard - merac kalorii je len kalkulacka, nie je to relevantna hodnota

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.04.2024)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Zdieľajte článok


Odporúčame eliptické trenažéry






Novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky