Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptické trenažéry recenzie, recenzie eliptických trenažérov,

Eliptické trenažéry - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov eliptických trenažérov. Ako sa im páči a ktorý eliptický trenažér odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Eliptický trenažér:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Petyr ET

Je to výborný výrobok s jednoduchou obsluhou a montážou. Ma rozmanitú škálu zaťaženia. Je super.!Máme ešte jeden elipsoid zakúpený pred par rokmi tu v insportline a je to síce nižšia rada, ale sme spokojní s oboma. Tento je ultra tichý čiže vhodný aj do bytov. Vysoká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.04.2020)

Ultra tichý teda vhodný aj do bytov Ľahká montáž Super! Cena

Nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

-za cenu, ktorú som zaň zaplatila je to to najlepšie čo som si medzi ponúkanými produktami mohla vybrať -chod je taký tichý, že tým nikoho nevyrušujem -určite by som ho preto odporúčala každému

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2010)

-pevný a kvalitný rám -tichý chod -8 stupňov záťaže, takže začiatočníci nebudú mať vôbec žiadny problém -priaznivá cena -computer sa ľahko ovláda a všetko je prehľadné

-jediný problém može robiť samotná montáž, no o to viac sa potom tešíte na výsledok



Recenzia Eliptical inSPORTline Combre

Je nádherný a super funkčný. Doporučujem všetkým. Výborný pomer kvality a ceny. A perfektný návod na montáž, podľa ktorého si ho dokáže zmontovať asi každý :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2020)

Je nielen dobrý, ale aj dizajnovo veľmi vydarený. Je väčší, ako som si predstavoval, ale pri jeho parametroch to ináč ani neide



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Eliptický trenažér je naozaj kvalitný, mohutnej konštrukcie a skutočne veľmi tichý. Disponuje displejom s programovým vybavením android. Ako nevýhodu vidím v tom, že to neobsahuje žiadnu aplikáciu o histórii cvičení s celkovým vyhodnotením. Je možné síce nastaviť 4 užívateľov ale ako som uviedol - bez ukladania dát o cvičení. Napriek tomu trenažér sám o sebe splnil moje očakávania a najmä to, že som po cvičení nemal žiadne problémy s bolesťami kolien príp. kotníkov ako pri behu.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2020)

kvalitné prevedenie, mohutná konštrukcia veľmi tichý nastaviteľná dĺžka kroku multimedialne pripojenie cez WIFI

slabšie programové vybavenie pre mňa trochu nevhodne umiestnený držiak na vodu



Recenzia Eliptical inSPORTline Tucson

-Odporúčam nákup tohto prístroja, cvičenie na ňom je makačka ale stojí za to,nakoľko cvičenie na tomto stroji vplýva takmer na celé telo, -Výhodou je aj to, že vidím, ako dlho cvičím, a hlavne koľko kalorií som spálila -Na prístroji sú aj rôzne stupne záťaže,keď chcem chudnúť viacej a vládzem,dám si väčšiu záťaž-tiež to vidím ako výhodu -začínam cvičiť hneď ráno,stačí pár minút a naštartuje sa celé telo, prístroj je poruke; celý deň je potom krásny, lebo viem,že som urobila niečo pozitívne pre svoje telo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2010)

-výhodná cena produktu -nezaberie veľa miesta -cvičenie na tomto stroji pôsobí skoro na celé telo -mám ho stále a kedykoľvek poruke -nemusím sa trepať po fitcentrách,aby ma okukovali cudzí ľudia,cvičím si v pohode doma



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Som maximalne spokojna,necakala som taketo vysledky za tak kratky cas,stoji za vyskusanie aj za peniaze

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2011)

kazdy tyzden min. 1 kilo dolu,pri pravidelnom cviceni aspon 40 min

niekedy nemam volny cas,ale coskoro to bude lepsie



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Orlando

- veľmi dobre sa s ním spaľujú kalórie - precvičia sa nie len nohy ale aj ruky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2013)

- je pomerne tichý - pre tento produkt som sa rozhodla po odporúčaní lekára, pretože si s nim precvičim celé telo



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

Najprv nám bol doručený trenážer s chybným PC, takže sme ho museli reklamovať. Komunikácia s obchodom však bola bezproblémová. Teraz už máme opravený trenažér, je perfektný. Cvičenie na ňom je fakt zábava. S kúpou sme veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2013)

nezaberá veľa miesta vyzerá dobre :) tichý chod - vôbec nie je hlučný aj pri nie úplne rovnom povrchu sa dá nastaviť dobrá stabilita dobrá cena

žiadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

veľmi dobrá cena, doprava zdarma, pre domáce použitie má všetko čo je potrebné (merač tepu, merač času, rýchlosť, spaľovanie) je tichý a nezaberá veľa miesta, je oveľa ľahší ako staršie modely možnosť regulácie viac obtiažností oproti starším modelom pekný dizajn je dobrý na spaľovanie, naberanie kondičky a formovanie postavy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.01.2014)

tichý chod možnosť viacero nastavení obtiažnosti skladný pekný dizajn :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET600i

Bol to môj vysnívaný darček,úplne skvelý čo sa týka veľkosti,vhodný do bytu aj menšej izby,čo ma veľmi prekvapilo je tichosť,naozaj nič nepočuť pri cvičení,manžel ho poskladal úplne bez problémov,všetko krásne vysvetlené,používam ho zatiaľ 10 dní ale absolútna spokojnosť,sú tam aj prednastavené programy,takže naozaj kvalitné cvičenie a spaľovanie,výhoda je že cvičím kedy chcem,čo chcem ,či si nastavím v manuáli alebo prednastavený program.A to sa teda riadne zapotím :-) Odporúčam všetkými desiatimi,ktorí nad ním uvažujú :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2020)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Zdieľajte článok


Odporúčame eliptické trenažéry






Novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky