Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Eliptické trenažéry recenzie, recenzie eliptických trenažérov,

Eliptické trenažéry - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov eliptických trenažérov. Ako sa im páči a ktorý eliptický trenažér odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Eliptický trenažér:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

Najprv nám bol doručený trenážer s chybným PC, takže sme ho museli reklamovať. Komunikácia s obchodom však bola bezproblémová. Teraz už máme opravený trenažér, je perfektný. Cvičenie na ňom je fakt zábava. S kúpou sme veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2013)

nezaberá veľa miesta vyzerá dobre :) tichý chod - vôbec nie je hlučný aj pri nie úplne rovnom povrchu sa dá nastaviť dobrá stabilita dobrá cena

žiadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

zatiaľ som so strojom veľmi spokojný, ale bojím sa ak sa niečo pokazí, ako dokážem od insportline.sk vyreklamovať záruku, keď sa s nimi nijako nedá komunikovať. Stroj jednoznačne doporučujem, ale asi kupovať inde.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.10.2009)

po mesiaci každodenného používania som veľmi spokojný, pulzmeter číta okrem dodávaného aj kódovaný hrudný pás z bežeckých hodín Suunto, pôsobí ako stabilný stroj s dlhou životnosťou, výborné je automatické nastavovanie záťaže pri programe s pevným nastaveným výkonom, dotykový displej je fakt super, výborné prednastavené programy ako aj možnosť individuálnych programov je fajn, ako i možnosť ukladať jednotlivé ralizované cvičenia do pamäte,

návod je pomerne slabý displej stále svieti ak sa nevytiahne zo zástrčky, tak som to dal na predlžovačku s vypínačom plastové šlapacie plochy majú moc vysoké okraje ktoré občas zavadzajú nebolo by zlé keby boli ručné fixné snímače pulzu inštalované na pohyblivých rukovätiach a nie na pevných ( po skončení záruky ich tam preinštalujem ) výkon vo W nie je operatívne meraný ale tabuľkový z pamäte podľa zaťaženia a otáčok a tým nepresný pulzmeter má dlhú zotvačnosť, posúva sa len o 2 za sekundu a klesá pomalšia ako môj pulz a tým aj recovery test nevychádza reálne a hlavne: kupoval som u insportline.sk a ich komunikácia bola nulová, po objednávke som ich bombardoval mailami a skúšal sa dovolať, nechával odkazy na záznamníku kedy asi príde lebo cestujem preč, absolútne bez odozvy, ani mail, ani a zrazu sa zjavil dodávateľ pred domom.



Recenzia Eliptical inSPORTline Panama

S eliptickým trenažérom Panama som veľmi spokojná, využívam ho rada a preto aj veľmi často, vďaka digitálnej TV a USB vstupu si počas cvičenia môžem pozrieť svoje obľúbené seriály a popritom si ani neuvedomujem že cvičím :-) pomocou programu HRC (+hrudný pás), ktorý využívam asi najviac, cvičím efektívne, lebo mi sám plynule prispôsobuje záťaž cvičenia podľa môjho aktuálneho srdcového tepu, pričom je môj tréning oveľa efektívnejší. Stroj má transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy a tichý plynulý chod, čiže je možné cvičiť kedykoľvek v noci a susedov to neruší ;-) Po cvičení mi monitor zobrazí aj všetky dôležité tréningové informácie, ako napr. spotrebu energie, hodnotu srdcového tepu, čas, vzdialenosť, spálené kalórie...čiže si to môžem každý deň po tréningu porovnávať a vyhodnocovať :-) Tento eliptical je síce drahší, ale oplatilo sa mi do neho investovať, lebo stroj je veľký, pevný a má stabilnejšiu konštrukciu, ako tie lacnejšie... podľa mňa je vhodný pre všetky vekové kategórie ;-) S kúpou tohto elipticalu som zatiaľ veľmi spokojná, používam ho už skoro 3 mesiace.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2012)

USB vstup - prehrávanie filmu, hudby, fotografií :) digitálna TV HRC program - prispôsobenie záťaže aktuálnej tepovej frekvencii + hrudný pás je súčasťou balenia elektronické ovládanie záťaže tichý a plynulý chod, transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy LCD monitor zobrazujúci všetky tréningové informácie

slabá anténa na TV signál



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia Eliptical inSPORTline ET660i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.04.2022)

posilnenie viacerých častí tela posilní aj nohy aj ruky , trup tichý plynulý chod jednoduchá montáž a presun pomocou koliesok možnosť šikmej roviny - chôdza do kopca cena zodpovedá kvalite eliptical je vhodný aj pre menej kondične zdatných jedincov

Nižší a ľahší cvičenci majú troška problém s rozmermi



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

tento produkt som vybrala pre dosiahnutie vysnívanej postavy :o)

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

pohodlné cvičenie v pohodlí domova



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Som maximalne spokojna,necakala som taketo vysledky za tak kratky cas,stoji za vyskusanie aj za peniaze

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2011)

kazdy tyzden min. 1 kilo dolu,pri pravidelnom cviceni aspon 40 min

niekedy nemam volny cas,ale coskoro to bude lepsie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

Austin je podľa mňa optimálna voľba pre ťažších ľudí do 150 kg za prijateľnú cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2010)

Stroj je kvalitne vyrobený, chodí hladko, digitálny počítač pracuje bezchybne.

Od výroby zabudli ľavú prednú umelohmotnú krytku na kľb ľaev tyče



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Tento stroj je vynikajúci pre zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva, veľmi dobre sa mi na ňom cvičí , nezaberá veľa miesta a môžem cvičiť kedy chcem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2012)

Je vynikajúci na zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Zdieľajte článok


Odporúčame eliptické trenažéry






Novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky