Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Fitness stroj pod stromček? Tento rok letia eliptické trenažéry!

Fitness stroj pod stromček? Tento rok letia eliptické trenažéry!

Zdravý pohyb a precvičenie celého tela - to je hlavná výhoda eliptických trenažérov. Urobte si na Vianoce radosť.

Rotopedy, cyklotrenažéry, veslárske trenažéry a posilňovacie stroje. Všetky tieto "mučiace" nástroje spája záťaž jednej, dvoch častí tela. Nie že by sa na nich nedalo cvičiť, ale je nutné starostlivo dodržiavať tréningový plán a využívať doplnkové športy a dôsledne regenerovať.

Cvičenie na eliptickom trenažéri je cvičením celého tela. Unikátny eliptický pohyb precvičí svalstvo hornej i spodnej časti tela. Pracujú ruky, ramená, chrbát i spodné končatiny a boky.

Tipy na eliptické trenažéry domov aj do fitka

Na Vianoce, alebo na investíciu na koniec roka máme niekoľko tipov.

Domácim hitom je lacný, manuálne ovládaný a tichý stroj inSPORTline Sarasota Light. Ten zoženiete na internete za menej než 182 €.

Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota Light

Kvalitnejším strojom, ktorý znesie vyššiu záťaž, je elektronicky ovládaný eliptický trenažér inSPORTline Caracas. Ten má na internete skvelé hodnotenia, ako to od pána Radoslava:

"Naozaj dobrý stroj, dobre sa na ňom cvičí a je veľmi tichý, super sú na ňom programy, ktoré merajú veľa hodnôt a dokonca je možné súťažiť s počítačom, užitočná je aj funkcia "vyhodnotenie cvičenia". Motivuje k lepším ďalším výkonom. Dúfam, že nám to vydrží a nestane sa z toho drahý vešiak na bielizeň: D. Rozhodne sa oplatí investovať do drahšej verzie vrátane počítača. "(zdroj Heureka.sk)

A takto vyzerá:

Eliptical inSPORTline Caracas

Caracas sa hodí aj na domáce cvičenie, ak si chcete priplatiť za špičkovú kvalitu. Tento eliptický trenažér stojí  menej ako 600 €.

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické trenažéry






Ďalšie novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky